Retournering

Heb je artikelen besteld, maar ben je niet tevreden of wil je deze om andere redenen ruilen? Binnen 60 dagen nadat het pakket is bezorgd, kun je jouw artikelen retourneren. Voorwaarde is dat de producten onbeschadigd, compleet en in de originele verpakking worden teruggestuurd (uitproberen/testen mag uiteraard wel). Je ontvangt het bestelbedrag dan zo spoedig mogelijk terug op de rekening die je hebt opgegeven bij de bestelling. Indien je wilt ruilen, dien je een nieuwe bestelling te plaatsen.

Om te retourneren volg je de volgende 3 stappen.

  1. Stuur ons een e-mail (info@goayo.whspr.nl) met als onderwerp: ‘retourneren’ en het ‘factuurnummer’. Vermeld in je bericht om welk artikelnummer het gaat en geef je IBAN rekeningnummer op. Je bent niet verplicht om de reden van retourneren op te geven, maar als je dit wel wilt doen stellen wij dit bijzonder op prijs. Het geeft ons aanknopingspunten om onze producten verder te verbeteren.
  2. Verstuur het product in de originele verzendverpakking.
  3. Stuur het product naar Kratos, Twentepoort Oost 61-7, 7609 RG Almelo.

Nadat wij het product retour hebben ontvangen, krijg je zo snel mogelijk het volledige aankoopbedrag terug, inclusief verzendkosten (uiterlijk binnen 14 kalenderdagen). De verzendkosten van een eventuele retour zijn voor rekening van de klant. Als je een artikel wilt retourneren als gevolg van een productfout, dan betalen wij uiteraard ook de kosten van het retourneren terug.